Starity

VV Zsófi megnagyobbíttatta melleit

2011. március 10. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke lány nem bírta tovább nézni tökéletlen testét, így beleegyezett a mellnagyobbításba.

hirdetés
VV Zsófi megnagyobbíttatta melleit

VV Zsófi már tizenhat éves kora óta szeretett volna nagyobb idomokat, de mindezidáig nem ment bele az operációba, ám a vesztes párbaj után visszanézte villabeli életét, és a meztelen felvételek megadták neki az utolsó löketet is: „Tisztában vagyok vele, hogy kicsi a cicim, és tehetek bármit, ezen csak műtéti úton lehet változtatni. Persze nem akarok irreálisan nagy mellet, az új méretem 75B lesz, ami éppen arányos” – nyilatkozta a Borsnak a naiva.

A lány nem félt a műtétet megelőző előkészületektől – vérvétel, injekciók – sem, hiszen barátai már felkészítették őt: „Szandika még a villában beszélt nekem arról, mi történik egy plasztikai műtét során, de sok hasznos infóval látott el Miss Plastic alias Kocsis Alexandra is.”

A műtétről néhány szót Zsófika orvosa, dr. Révész Zsolt is megosztott a Borssal: „Az izom alá helyezzük el az egyenként 280 köbcentiméteres implantátumokat. Zsófi így nyugodtan szülhet, szoptathat, ha eljön az ideje. Mindössze egy éjszakát kell a klinikán töltenie a műtét után, egy hónap múlva pedig már óvatosan sportolhat is. Teljes felépülése pár hónapig tart majd, de cserébe nemcsak nagyobb mellel, hanem nagyobb önbizalommal is vághat neki a bikiniszezonnak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek