Starity

Ősszel visszatér a Vámpírnaplók!

2011. március 10. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók című sorozat hatalmas sikert aratott szerte a világon. Magyarországon az RTL Klub tűzte műsorára a sorozat első évadját, és az őszi szezonban érkeznek az új részek.

hirdetés
Ősszel visszatér a Vámpírnaplók!

Jó hír a hazai Vámpírnaplók-rajongóknak. A sorozat új,  második évados epizódjait a 2011-es őszi szezonban műsorára tűzi az RTL Klub. A döntés azért meglepő, mert a hazai nézettségi adatok messze alulmúlták a sorozat más országokban elért sikereit.

A csatorna valószínűleg a péntek esti időpontot fogja tartani, ahogy ezt az első évadnál is tette, de még történhet változás, hogy a nézettséget növeljék. A rajongóktól már számos panasz érkezett a rossz időpontválasztás miatt, hiszen a sorozat főként fiatalokról szól fiataloknak, akik a péntek estéjüket nem feltétlenül a televízió előtt töltik.

Mindenesetre a trió kalandjai folytatódnak szinkronizáltan a magyar képernyőkön is, és a második évad még sötétebb és rejtélyesebb, mint az első volt... tele meglepetésekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek