Starity

Donald Sutherland csillagot kapott

2011. március 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hollywoodi Walk of Fame-en legutóbb a 75 éves színészt, Donald Sutherlandet jutalmazták csillaggal, kiemelkedő munkájáért.

hirdetés
Donald Sutherland csillagot kapott

Oly sok híresség után végre a kanadai színész, Donald Sutherland is csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, fia, Kiefer Sutherland csillaga mellett. A ceremóniára jó barátja, Colin Farrell kísérte el.

„Én mondom, ez sokkal jobb, mint egy szép temetői sírkő! Egy ilyesféle dolgot meg is látogathatok. Hozhatok magammal egy kis széket, vagy éppen egy vödör vizet, szivacsot, hogy néha megtörölgessem a csillagot, s vigyázhatok arra is, hogy az emberek ne tapossák agyon” – nyilatkozta a színész egy interjúban.

Fia, Kiefer Sutherland azonban elfoglaltságai miatt nem tudott megjelenni az eseményen. Üzenetben gratulált, és köszöntőt mondott édesapjának, amit Donald jó barátja, Colin Farrell olvasott fel: „Nagyon szerettem volna itt lenni, hogy elmondhassam neked, mennyire büszke vagyok rá, hogy te vagy az édesapám, és örülök annak, hogy a fiad lehetek.”

Donald nevéhez – aki több mint ötven éve áll a színészi pályán – olyan filmek fűzödnek, mint a Büszkeség és balítélet, a Bolondok aranya vagy a Hideghegy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek