Starity

Megjelent Michael Jackson új klipje

2011. március 11. 10:10   |   Szerző: Szilvia_91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királyának tegnap debütált legújabb klipje, a Hollywood Tonight, ami sokaknak egy kicsit múltidéző lehet.

hirdetés
Megjelent Michael Jackson új klipje

A tavalyi év végén bemutatott Hold My Hand című szám kisfilmje után ismét új videoklip készült az énekes eddig sosem hallott dalához. A szám eredetileg Michael Invincible című albumára készült, de mindeddig nem tudtunk róla, s most 10 év után végre megérkezett. A dal megtalálható a nemrégiben kiadott korongján, ami a Michael címet viseli.

A Hold My Hand című dalhoz képest sokkal pörgősebb számot kaptunk. Akik látták a tegnap debütált klipet, észrevehetik, hogy e dallam ismerős lehet valahonnan, hiszen hasonlít egy kicsit a Billie Jeanre, olyan, mintha újratöltötték volna. A szám értékéből ez természetesen semmit nem von le, mert így is fantasztikus. A klipet egyébként Wayne Isham rendezte, aki Michael You Are Not alone című dalának videóját is 1995-ben.

A klip főszereplője egy lány  – Sofia Boutella –, aki Hollywoodba megy a tánccal kapcsolatos álmainak valóra váltása céljából, s példaképe nem más, mint maga a poplegenda, Michael Jackson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek