Starity

Új varázsló Mystic Fallsban

2011. március 11. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries című sorozat új részében új varázsló fogja erősíteni a csapatot. Már csak az a kérdés maradt nyitva, hogy vajon a jók vagy a rosszak mellé áll?

hirdetés
Új varázsló Mystic Fallsban

Gino Anthony Pesi lett a szerencsés kiválasztott, aki megkapta a The CW egyik legsikeresebb sorozatában, a The Vampire Diariesben Maddox szerepét. A fiatal színész által játszott karakter egy varázsló, és ő fogja előkészíteni a terepet Klausnak, az ősi vámpírnak. Annyi már bizonyos, hogy több epizódban szerepelni fog.

A 21 éves sztár nem először szerepel a televíziók képernyőjén. 2002-ben kezdődött a színészi pályafutása egy mellékszereppel a Minimal Knowledge című filmben, majd több sikeres sorozatban megfordult vendégszereplőként, köztük a CSI: NY, a WILAY és a Cold Case című szériákban.

Gino erős vetélytársa lesz Ian Somerhaldernek, hiszen mind a ketten kék szeműek és sötét hajúak. Egy interjú során ez a riporternek is feltűnt, és meg is kérdezte, ha verseny lenne közte és Ian között, melyikük kerülne ki szerinte győztesen.

„Biztos vagyok benne, hogy Ian. Egy ilyen játékban jelenleg minden Ianről szólna. Ha esetleg majd ismertebb lesz a nevem, akkor ellenféllé válhatok. De a szemeim szebbek” – válaszolta mosolyogva az ifjú varázsló.

Az már biztos, hogy a sorozat új részei hatalmas meglepetéseket tartogatnak, de az új részre még várniuk kell a rajongóknak április 7-éig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek