Starity

Taylor Swift új kislemeze a Mean lett

2011. március 12. 18:06   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő albuma, a Speak Now hatalmas sikereket ért el, és rekordokat döntött. Az első két kislemez is nagyon jól teljesített a listákon; a következő dal a Mean lesz.

hirdetés
Taylor Swift új kislemeze a Mean lett

Taylor Swift Spek Now albuma 2010 egyik legsikeresebb lemeze lett, pedig csak október végén jelent meg. Az énekesnő az album bemutatása előtt, október 17-én adta ki promóciós kislemezként a Mean című dalt, ami az amerikai Billboard Hot 100-as listán egészen a 11. helyig jutott. A Back to Decembert követő dal hivatalosan 2011. március 7-én lett kiadva, és a countryrádióban jelentették be, hogy ez lesz Taylor új dala.

A szám producerei maga Taylor Swift és Nathan Chapman voltak, s a dalszöveget is Swift írta – ahogy az albumról az összes többit is. A Grammy-díjas énekesnő elmondta, hogy a szövegeket nyílt levélként kell értelmezni, és olyanok, mintha a naplójából kitépett lapok volnának.

A Mean Taylor egyik féltékeny barátjáról szól, aki lerombolta önbizalmát, és lenézte őt. A szövegben elmeséli, hogy egyszer majd sokra viszi, s akkor majd nem tudja bántani őt a fiú, aki gonosz volt vele, és örökre szánalmas vesztes marad. Hamarosan klip is érkezik a dalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek