Starity

Eladó Vanessa Paradis mosolya

2011. március 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy francia cég jóvoltából ezentúl bármikor, bárki megveheti Johnny Depp élettársának mosolyát, természetesen csak kitűző formájában.

hirdetés
Eladó Vanessa Paradis mosolya

Vanessa Paradis mosolyát ezentúl a kabátunkon is hordhatjuk. Egy francia cég ugyanis kitűzőként használja az énekesnő ajkait. Johnny Depp kedvesének szinte már védjegyévé vált a két foga közötti rés, és a franciák úgy gondolták, üzletet csinálnak belőle.

„Igazán meglepett, amikor értesültem a hírről. Sokat igazából nem tudok hozzáfűzni, ha ennyire üzletelni akarnak, szólhattak volna nekem is – mesélte az énekesnő, aki nem készül beperelni a gyártó céget. – Más híresség bizonyára dühbe gurult volna, és kiperkálta volna tőlük az összes létező fityinget, hiszen mégiscsak megkérdezés nélkül jártak el.”

A műanyag szájat és a jól felismerhető fogazatot kitűző formában lehet megvenni, már csak az a kérdés, hogy hány száz dollárba fog kerülni a híresség ajkát megtestesítő apró tárgy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek