Starity

Massa marad?

2010. május 29. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hetekben központi témának számított a Ferrari pilótapárosának kiléte. Vagyis csak az egyik pilóta helyzete volt kétséges. Az, hogy Fernando Alonso munkájára számít a csapat az nem kétséges, de most úgy tűnik, hogy Felipe Massára is szüksége van Stefano Domenicalinak.

hirdetés
Massa marad?

Kubica, Webbwer, ki ül Massa helyére 2011-ben a Ferrarinál? Ezt találgatta mindenki, nos most úgy tűnik vége a találgatásoknak, hiszen egyre több olyan információ lát napvilágot miszerint Massa marad a Ferrarinál. Mi több egyesek úgy vélik már meg is hosszabbították egy évvel a brazil szerződését. Noha Massa 2-3 éves szerződéssel is bebiztosította volna helyét a csapatnál. Massa menedzsere Nicolas Todt szerint is nagy esély van rá, hogy védence marad, hiszen a Ferrarinak szüksége van Massára.

A legtöbb információt maga a csapatfőnök szolgáltatta: "Igen, úgy vélem igen. Felipe bizonyos körülmények között szenvedett a keményebb keverékű abroncsokkal az idény első felében, úgyhogy ezen a területen közösen kell dolgozunk, hogy magabiztosabb legyen"- mondta a BBC-nek Stefano Domenicali.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek