Starity

Adam Lambert ismét az American Idolban

2011. március 11. 19:07   |   Szerző: ancsa13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2009-ben mint versenyző, 2010-ben mint a versenyzők mentora, idén pedig mint fellépő – az énekes harmadik éve jár a sikert hozó műsor színpadára.

hirdetés
Adam Lambert ismét az American Idolban

Adam Lambert az American Idolnak köszönhette sikerét, amikor is 2009-ben a második legjobbnak ítélték meg az amerikai nézők. Az első hely elszalasztása nem jelentett számára gondot, hiszen így is elkezdte építgetni karrierjét, és mára már a legnagyobbak közé írta be magát. Egy évvel az első szereplése után visszatért mint a fiatal tehetségek mentora, és még akkori sikerdalát, a Whataya Want From Me-t is előadta, amely nagy sikert hozott, hiszen pár nappal később a dal a Billboard lista top 10-es számai között volt található.

Most újra esélyt kapott, hogy megmutathassa csodás hangját. Március 10-én fellépett az American Idol színpadán az Aftermath című, hamarosan megjelenő dalának akusztikus változatával, amit Monte Pittman, Tommy Joe Ratliff és Isaac Carpenter kísértek zenével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek