Starity

VV4: Béci meglopta Évát

2011. március 11. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cserekereskedelem hetén a villalakók csak úgy juthatnak személyes dolgaikhoz, ha azokat elcserélik a kívánt tárgyra. Béci viszont ennek rövidebb útját választotta.

hirdetés
VV4: Béci meglopta Évát

Ez a hét arról szólt, hogy a villalakók különböző tárgyakat birtokoltak, és a kívánt dolgokhoz csak úgy juthatnak hozzá, hogy mással elcserélték a cuccaikat.

Tegnap, csütörtök este a játékosok ládáit (amelyekben értékeiket tárolták) összekeverték, majd mindenkinek választania kellett egyet. Így aki eddig élelmiszerek tulajdonosa volt, lehetősége adódott arra, hogy más tárgyakat is birtokolhatott, illetve kereskedhetett velük.

Béci viszont megszegte a törvényt, ugyanis Éva ládájából kivett egy csomag ropogtatnivalót, természetesen szabálytalanul, a törtető versenyző beleegyezése nélkül.

Valószínűleg az ügy még nem pattant ki a villában, mindössze az internetre került fel a pár másodperces bejátszás, amelyet itt lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek