Starity

Írország a Jedward nevű formációval indul

2011. március 12. 19:07   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Februárban közepén jelentették be az írek: az idei dalversenyre a hazai selejtezőt megnyert ikerpárt, a Jedwardot küldik. Dalukhoz, a Lipstickhez pedig a napokban jelent meg a hivatalos videoklip.

hirdetés
Írország a Jedward nevű formációval indul

A Jedward páros neve nem lehet ismeretlen a közönség száma:  John Grimes és Edward Grimes még az angol X Factor 6. szériájában lettek ismertek, ahol az 5. helyet szerezték meg végül. A bohokás ikerpár az élő show-k alatt elsősorban a bohóckodásra és a poénokra helyezte a hangsúlyt.

A tehetségkutató után persze a fiúk nem unatkoztak, lemezszerződést kaptak, és megjelent első lemezük, a Planet Jedward, ami az íreknél igen sikeresnek bizonyult. Emellett még dokumentumfilm is készült róluk Jedward: Let Loose címmel.

2010 decemberében kerültek az öt lehetséges jelölt közé, akik közül majd egy képviselheti Írországot Düsseldorfban.

A februári selejtezőt pedig meg is nyerték: a nézők és a zsűri szavazatai alapján a Jedward duó kapta a legtöbb pontot. 

Lipstick című dalukhoz pedig a napokban készült el a videoklip is:

Bár Jedwardék nem arattak osztatlan sikert, rengeteg támadás érte őket a médiában, ám voltak olyanok is, akik a „fenomenális” jelzővel illeték az ikerpárt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek