Starity

Világsztárok Sopronban

2011. március 14. 12:12   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei, már „nagykorú” 19. VOLT Fesztivál jelenetősen megújul a szervezők szerint. Több színpad, több rendezvény és több világhírű zenész – röviden ennyi az idei VOLT Fesztivál programja.

hirdetés
Világsztárok Sopronban

Csaknem egy hónappal ezelőtt érkeztek az első nevek; a legnagyobb érdeklődést a hazánkban már másodszor koncertező 30 Seconds to Mars és az amerikai DJ, Moby váltotta ki, de elengedhetetlen megemlítenünk, hogy a Pendulum, Paul Kalkbrenner és a House of Pain is fellép június 29. –  július 2. között Sopronban. 

Az említett világsztárok bejelentése után már senki sem mert nagyot ámodni a további fellépők kapcsán, ám ma a VOLT nyilvánosságra hozott még öt nevet, így még azok is leestek a székükről, akik amúgy stabilan ültek rajta.

Ellátogat hozzánk az új évezred egyik legnépszerűbb rockzenekara, a My Chemical Romance, a 2005-ben virágkorát élő Sum 41, a The Ting Tings, a  Monster Magnet és az ausztrál utcazenész, Dub FX is.

Magyarország legnagyobb vidéki fesztiválja főszponzort váltott, a Magyar Telekom kapcsolódott hozzá. A szervezők azt is elárulták, hogy a Nagyszínpad mellett felépítenek majd egy másik, nagy kapacitású színpadot is, és idén jobban ügyelnek a VOLT atmoszférájára és környezettudatosságára is. Emellett arról is biztosították az érdeklődőket, hogy még nem fogytak ki a meglepetésekből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek