Starity

Jordin Sparks egy kicsit felháborodott!

2010. május 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin alapvetően egy nyugodt ember, aki nem szokott ideges lenni, de az ő türelme sem örökké tartó. Úgy látszik elege lett a sok pletykából, ami kb. egy hete indult és Amerikában ez a téma minden nap.

hirdetés
Jordin Sparks egy kicsit felháborodott!

Most volt az American Idol találkozó, ahol Jordin is ott volt. És nem csak Adamről kezdtek el pletykálni az emberek, hanem Jordinról is. Jordin bátorkodott odaállni Blake Lewis mellé egy képre, és ebből a sajtó azt a következtetést vonta le, hogy megint összejöttek, az nem érdekli az embereket, hogy Jordin boldog kapcsolatban él. Mindhárom fél megszólalt ez ügyben, sőt Jordin a twitterén is kénytelen volt cáfolni a dolgot.

Ezt írta twitteren: jajj, ne már, egy kép miatt megint egyesűlt BLORDIN...ez nevetséges, eddig tök nyugodt voltam, most is az vagyok, csak nem értem; mielőtt címlapsztori lenne előbb magát az érintetteket kellene megkérdezni. NEM, nem járunk, én Steph barátnője vagyok...

Élő egyenes adásban pedig ezt mondta a 20 éves világsztár: De most komolyan ez egy rossz vicc, ugye?! NEM, nem jöttünk össze, barátok vagyunk, de semmi több, Steph is csak mosolygott a dolgon, mert ő is jóban van Blake Lewis-al, és én boldog vagyok Steph-el, de nem értem, hogy a múlt héten házasodunk, ennek legalább volt valóságalapja, most meg összejöttem mással, ez kész, na mindegy ha ez így jó másoknak, akkor legyenek boldogok, nem mentegetőzőm, azért amit el sem követtem, és remélem a rajongók nem vették be ezt a dolgot. Szeretlek titeket!Peace!

Úgy látszik Jordin most a sarkára állt, és keményen megmondta az igazságot. Steph csak röviden nyilatkozott:Egészségetekre, én járok Jordinnal, ha csak nem álmodom, amit nem hiszek, ez meg kész röhej, hogy egy kép felkavarja a dolgokat

Lewis is cáfolta a dolgot, és ő is ezeket mondta el. Így az újságírók újabb támadása Jordin ellen is kudarcba fulladt, mert épeszű ember nem vette be a dolgot. Sőt az egyik lapszerkesztő személyesen kért bocsánatot Jordintól, Jordin pedig a hírek szerint, megbocsátott, és túl van a dolgon, sőt nem is nagyon akadt fenn rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek