Starity

Charlie beperli egykori munkaadóit

2011. március 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányos színész ügyvédje elmondta, hogy Charlie Sheen beperli a Két pasi meg egy kicsi sorozat készítőit, mivel szerinte jogtalanul bocsátották el.

hirdetés
Charlie beperli egykori munkaadóit

Charlie Sheen ügyvédje ígéretett tett, hogy beperli a Két pasi meg egy kicsi azon készítőit, akik jogtalanul bocsátották el a színészt. A jogász allítása szerint Charlie szerződése nem adott erre okot, így nem lehet jogos.

A Warne Bros. munkatársai azután döntöttek a kirúgás mellett, miután Sheen a drogbotrányai után hetekig járta a különböző show-mősorokat, és bántalmazó közleményeket tett a sorozat producereiről, valamint az íróról, Chuck Lorre-ról.

Miután a Warner Bros. vezetősége töbször is figyelmesztette, hogy hagyjon fel a botránykeltésel – persze mindhiába –, s mivel Charlie-val még két évadra volt csak szerződésük, úgy döntöttek, hogy nem foglalkoztatják tovább.

A Warner Bros. vezetősége levélben közölte a színészel, hogy felbontják a szerződését, melyet a vállalat jogi osztálya szerint a színész több ponton is megsértett. Charlie ügyvédje, Marty Singer elmondta, hogy a levélben ez állt: „Kliense rendkívül veszélyes önpusztításba kezdett, és látszólag nagyon beteg.”

Ezt követően a színész ügyvédje bejelnetette, hogy beperlik a stúdiót, mivel ilyen indokkal nem volt joguk útra bocsátani a színészt: „Nincs jogalapjuk felfüggeszteni vagy kirúgni Charlie Sheent. Perelni fogunk. Nem számít, mikor. Lehet, hogy még ezen a héten, de lehet, hogy egy kicsit később. Nem sietünk vele, de biztosan perelünk. Ez az egész csak arról szól, hogy a Warner Bros. Chuck Lorre utasításait követi” – magyarázta Marty Singer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek