Starity

Megszakították a Breaking Dawn forgatását

2011. március 14. 15:03   |   Szerző: RiaRia14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha jön a cunami, a vérfarkasoknak és a vámpíroknak is menekülniük kell. A természeti csapás miatt evakuálták az egész stábot, és meg kellett szakítani a forgatást is.

hirdetés
Megszakították a Breaking Dawn forgatását

A Japánt ért hatalmas földrengés után cunamiriadót rendeltek el, ami az amerikai kontinens nyugati partjaira is kiterjed, beleértve a Kanada legnyugatibb részén forgató Kristen Stewartot, Robert Pattinsont, Taylor Lautnert, valamint az egész stábot, és több százezer embert is. Bár a stáb nem volt óriási veszélynek kitéve, mégis úgy döntöttek, jobb félni, mint megijedni, és inkább elhagyják a forgatási helyszínt.

Az egyik színésznő, úgy tűnik, ennek ellenére pánikba esett. A 30 éves Tinsel Korey, aki a filmben Emily Young szerepét vállalta, a Twitteren kis beszámolót tett a rajongóinak: „Evakuálnak minket cunamiriadó miatt. Ha ez... az utolsó üzenetem, akkor szeretlek titeket. Itt a vége. Ha ez az a pillanat. Akkor jó életem volt. És hálás vagyok mindenért, amit kaptam.”

Azért reméljük, a továbbiakban majd sikerül helyreállni a dolgoknak, és a stáb, valamint a színészek bökkenőmentesen folytathatják a fogatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek