Starity

Michelle Rodríguez hisz a földönkívüliekben

2011. március 14. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrég tett nyilatkozatában elmondta, hisz az idegenek létezésében, és úgy véli, talán nem olyan kegyetlenek, mint az emberi faj.

hirdetés
Michelle Rodríguez hisz a földönkívüliekben

Az Avatar sztárját egyszerűen lenyűgözi a gondolat, miszerint létezhet élet másik bolygón, és beismerte, hisz az idegenek létezésében, és abban, hogy talán nem olyan kegyetlenek, és nem követnek el annyi hibát, mint az emberek.

„Hiszek a földönkívüliekben. Az ember csak négy százalékát észleli annak, amit lát. A többi 96 százalék teljes misztikum számunkra. Nem tudom úgy elképzelni őket, mint egy pusztító-romboló fajt. Biztos vagyok benne, hogy nem olyan kegyetlenek, mint az emberek” – nyilatkozta a színésznő.

A 32 éves Michelle azt is hozzátette, ha ez az idegen faj betörne a Földre, egyáltalán nem félne a haláltól: „Még az sem sokkol, ha holttestet látok! Egy olyan közegben éltem és élek, ahol már hozzászokhattam. Az emberek jönnek és mennek, ez az élet rendje. Lehet, hogy szomorú, de nem tudunk ellene tenni.”

Rodríguez állításai nem túl meglepőek, hiszen többször is dolgozott olyan filmekben, ahol egy idegen faj felfedezése a téma. Legújabb filmjét, a Csata: Los Angelest már vetítik a hazai mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek