Starity

Avril Lavigne tényleg visszatért

2011. március 14. 17:05   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril négyéves szünet után visszatért a zenei porondra Goodbye Lullabyra keresztelt korongjával, ami egész szépen szerepel a listákon; bár van olyan ország, ahol nem annyira domborít előkelő helyen.

hirdetés
Avril Lavigne tényleg visszatért

Avrilra sokan kíváncsiak voltak, hogy a The Best Damn Thing után mivel akarja felborzolni a kedélyeket. A legújabb lemez mellőzi a popos elemeket, leszámítva az első dalt, a What the Hellt. Avril nemigen akart a dancepop mókuskerekébe belekerülni, úgyhogy maradt a hagyományos hangszerelésnél, mint a gitár, a zongora és a dob, de nem egy szám van, ahol vonósok is felcsendülnek.

A Goodbye Lullaby olyan országokban első, mint Japán és Ausztrália; meglepő módon a briteknél és az íreknél „csak” kilencedik és tizenkettedik a listán – pedig az előző lemezeivel első volt mind a két országban –, de második Németországban, úgyhogy nem is olyan rossz az a visszatérés.

A kritikusok is pozitívan nyilatkoztak a korongról, bár megjegyezték, hogy a sok akusztikus szám miatt eléggé egyhangú, de még így is remeknek tartják.

A számok közül amelyek nagyon kilógnak, a fentebb említett What the Hell? és a Smile, amely a következő kislemez lesz, és valószínűleg klip is készül hozzá.

Úgy látszik, a kritikusok állnak szemben a kiadóval, amely lepócsékozta még tavaly az új lemezt, bár a sikert még meg kell várni, ugyanis adatok egyelőre nincsenek az amerikai eredményekről, ami szintén elég sokat számít.

Reméljük, a tehetséges kanadai hölgyet nem küldik a süllyesztőbe, mert már így is nyomot hagyott a zenében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek