Starity

Alex Turner: egy dal két korongon

2011. március 15. 19:07   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alex Turner nemrég még egy film soundtrackjén dolgozott, amit már ki is adtak, ám van egy kis csavar a történetben: a dal Alex egyéni projektmunkáján, és az Arctic Monkeys júniusban megjelenő lemezén is szerepel.

hirdetés
Alex Turner: egy dal két korongon

Amint arról már írtunk, Alex Turner nemrégen egyéni munkálatokat indított, és megmutatta, mire viszi szeretett bandája, az Arctic Monkeys nélkül. A Submarine című film összes zenéjét megírta, majd fel is énekelte stúdióban, és úgy tűnik, a frontember csapata nélkül is tud megnyerőt alkotni.

Azonban mégsem tudott teljesen elszakadni bandájától, hiszen az egyik dal, amit a filmhez írt, értesülések szerint az Arctic Monkeys negyedik stúdióalbumán is hallható lesz. Ez jót jelent a rajongók számára, hisz így egy kis ízelítőt kaphatnak a megjelenő albumból.

A dal a filmzenék közül a hatodik helyen áll a korongon, a Suck It and See-n pedig kilencedikként hallgathatunk bele.

A filmről azt kell tudni, hogy Joe Dunthorne – azonos című – regénye alapján készült, és Richard Ayoade rendezte, akinek várhatóan ez lesz a nagy áttörés. Főszereplői Craig Roberts, Yasmin Paige, Sally Hawkins, Noah Taylor, Paddy Considine és Gemma Chan. A produkció március 18-án jelenik meg.

A film előzetese már megtekinthető a YouTube-on. A trailerben a filmből láthatók részletek, és közben az EP dalaiba is bele lehet hallgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek