Starity

Palcsó Tomit lesöpörték az új tehetségkutatók

2011. március 16. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár egykori énekesének népszerűsége sohasem látott mélypontra esett vissza, ezt pedig az új tehetségkutatókkal magyarázza.

hirdetés
Palcsó Tomit lesöpörték az új tehetségkutatók

Egymást érik a nagy kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsorai, amelyek nemcsak nézettséget, hanem nagy mennyiségű kiscelebet is termelnek. Arra azonban senki sem gondol, hogy egy idő után ezek a sztárocskák feledésbe vesznek majd, úgy, ahogyan a kezdeti szériák versenyzői is.

„Ennyi embert nem fog elbírni a piac, úgyhogy szépen lassan le fognak morzsolódni azok, akik kevésbé találtatnak alkalmasnak a zenei pálya ilyen szintű művelésére. Azt majd csak évek múltán lehet megmondani, hogy kiben volt meg az a plusz, ami miatt hosszú távon is fenn tud maradni...” – meséli a tabutv.hu riporterének Palcsó Tomi.

„Az ilyen műsorok befejezése után az első hullám egyből lesöpri az összes korábbi előadót, köztük ez engem is utolért. Ez persze majd egyre jobban csillapodik az idő előrehaladtával, úgyhogy újra felbukkanhatnak azok, akiknek megmaradt a rajongói tábora... Nekem nehezebb dolgom van most, mint ha nem lettek volna ezek a tehetségkutatók, de ez ilyen, nem lehet vele különösebben mit csinálni!” – mondta a megasztáros, aki a sikeres tehetségkutatós leírását is megadta az internetes sztártévé riportjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek