Starity

Elizabeth Gutiérrez: Itt az új szerep!

2010. május 29. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő utolsó szerepe a Corazón Salvaje Rosandaja volt, ám a sorozatból terhessége miatt távoznia kellett. Most pedig, alig három hónappal a szülés után újra a Telemundonál forgat.

hirdetés
Elizabeth Gutiérrez: Itt az új szerep!

Elizabethről mostanság elég sok hír terjeng karrierjét illetően. Először szerepet vállalt a La mala, la buena y la tonta című pilotban, majd voltak akik azt állították a kisfilm után ott is hagyta a Telemundot. Végül a színésznő hivatalos rajongói oldala erősítette meg a hírt, miszerint Liz az amerikai székhelyű társaságnál tér vissza.

Elizabeth már el is fogadta az egyik telenovella főszerepét. Sőt a gyönyörű színésznő Segundo Cernadas (Vad angyal) mellet domborít majd a tévéképernyőn az El fantasma de Elena, azaz Elena szelleme című novellában. A sorozat egy remake, vagyis feldolgozás lesz, producere pedig a már hazánkban is ismert Humberto "Kiko" Olivieri lesz. Ennek pedig külön örülhetünk, hisz ő volt az El rostro de Analía (A bosszú álarca) producere is, ami Eli talán eddigi legsikeresebb sorozata volt. A forgatások a tervek szerint már a jövőhéten elkezdődnek. A szereplők közt szerepel még többek között ikerszerepben Ana Layevska és meg nem erősített források szerint, a Perro Amor befejeztével Zully Montero és Elluz Pereza is.

A történet nagyvonalakban:
Elena egy fiatal és szép lány, aki megözvegyült édesapjával vezet a tengerparton egy kis szállodát. Mindig apja árnyékában élt, sosem ismerte a szerelmet. Mindaddig amíg nem találkozott Eduardóval, aki hajótörést szenvedett a parttól nem messze és akit a lány ápolt. A fiatal és szenvedélyes üzletember hamar beleszeret a lányba. A szerelmesek összeházasodnak a strandon, és a férfi partmenti kastélyába költöznek. Elenát nem várja szíves fogadtatás, ráadásul egy fénykép alapján tudomást szerez férje előző feleségéről, akit szintén Elenának hívtak és aki egy tragikus balesetben elhunyt az esküvőjük napján. Éjjelente sikolyokat és sóhajokat hall és ettől teljesen megrémül. Szépen lassan pedig rájön, az ami ennyire elrettenti nemmás, mint a halott feleség, Elena szelleme.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek