Starity

Reese a családon belüli erőszak ellen

2011. március 16. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese Witherspoon fontos társadalmi problémára hívja fel a figyelmet, s kreatív módon próbál is tenni ellenne valamit.

hirdetés
Reese a családon belüli erőszak ellen

A  Dr. Szöszi sztárja, Reese Witherspoon már régóta részt vesz a mellrák elleni küzdelemben, s mindig a felismerés fontosságára inti az embereket, s most pedig a a családon belüli erőszak ellen harcol. 

Reese egy olyan kozmetikai vállalat kampányához csatlakozott, amely karkötőket bocsát ki áruként Nagy-Britanniában, s a teljes bevétel összegét a nők elleni erőszak elkerülésére fordítják. 

„A karkötő egyszerű, de erőteljes módja annak, hogy adományokat gyűjtsünk, és visszaszorítsuk a nők elleni erőszakot. Nőként és anyaként javaslom mindenkinek, álljon mellénk a nemzetközi nőnap alkalmából, hogy véget vethessünk ennek a szörnyűségnek azzal, hogy ezt az ékszert hordjuk, és átadjuk a barátainknak és a családtagjainkat” – mesélte el Reese.

Eddig 11 millió fontnyi adomány gyűlt össze, amelyet természetesen különböző szervezetek  kapnak meg a világ minden részén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek