Starity

Colin Firth különös vámpír lesz

2011. március 17. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Colin Firth meglepő döntést hozott: A komoly drámák után elvállalt egy új filmet, mely vámpírokról szól.

hirdetés
Colin Firth különös vámpír lesz

A színész most először mondott igent egy szerepre az Oscar-díjas A király beszéde óta, ez pedig nem más, mint a Stoker. A cím meglepő lehet, ugyanis Bram Stoker ihlette a filmet, aki a Drakula alkotója is egyben.

A filmben Nicole Kidman, valamint az Alíz Csodaországbanból jól ismert Mia Wasikowska lesznek a partnerei. A szatirikus thriller vámpírokról szól majd, de a főszereplő mások vérét szívja – ám nem szó szerint.

„Nagyon sok dologban támaszkodunk annak a Drakula-történetnek a mitológiájára… De ez nem vámpírsztori. Nem vámpírokról szól, legalábbis nem azokról, akiknek hosszú fogaik vannak, és ki akarják szívni az emberek vérét. Ez thriller, és egy olyan személyről szól, aki ártatlanokon élősködik” – nyilatkozta a film forgatókönyvírója.

Hivatalosan még nem tették közzé a szerepeket, csak sejteni lehet, hogy Colin Firth lesz a bizonyos „vámpír”. A forgatások még késő tavasszal elkezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek