Starity

Bocelli és Chenoa közös turnéra indulnak

2011. március 17. 19:07   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint a népszerű olasz tenor, Andrea Bocelli nem mást, mint a gyönyörű argentin származású spanyol énekesnőt, Chenoát kérte fel koncertturnéja vendégszereplőjének.

hirdetés
Bocelli és Chenoa közös turnéra indulnak

Nagy megtiszteltetés érte a spanyolok egyik legnagyobb kedvencét. Laura Corradinit – művésznevén Chenoát – a világon mindenütt ismert és elismert olasz tenor, Andrea Bocelli kérte fel, hogy tartson vele világkörüli koncertturnéján néhány állomás erejéig.

A koncertekre március 25-én Bogotában, március 31-én Buenos Airesben, és április 3-án Panamában kerül majd sor. Az énekes többek között egy nagy latin slágert is beválogatott a turné repertoárjába, melyet kifejezett kérésére Chenoával közösen szeretne előadni.

Laura nagyon boldog a felkérés miatt, és lelkesen beszélt az új lehetőségről:  „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Maestro adott nekem egy lehetőséget, amikor felkért, hogy énekeljem vele az egyik dalt a koncertturnéján. Mondanom sem kell, egy pillanatig sem haboztam, azonnal igent mondtam erre a megtisztelő ajánlatra. Andrea Bocellit mindig is csodáltam, most pedig kiváltságosnak érzem magam, hogy egy színpadon állhatok s énekelhetek vele együtt” – mondta meghatódva a szép énekesnő.

A nagy tenor a múltban – a teljesség igénye nélkül – olyan művészekkel dolgozott már együtt, mint Luciano Pavarotti, José Carreras, Plácido Domingo, Stevie Wonder, Bono, Ennio Morricone, a szoprán Anna Netrebko, Céline Dion, Christina Aguilera, Mary J. Blige, Zucchero, Sarah Brightman, Laura Pausini és Marta Sánchez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek