Starity

Ke$ha csak a klipekben néz ki jól

2011. március 17. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekesnőről kiderült, bár zenés videóiban szinte tökéletesen mutat, a valóságban ez koránt sincs így. Ke$ha szörnyű bikiniben mutatkozott az ausztrál strandon, ahol narancsbőre és löttyedt teste is előtűnt.

hirdetés
Ke$ha csak a klipekben néz ki jól

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a videoklipekben erotikusan vonagló és csábosan táncikáló énekesnők főleg a számítógépes trükköknek köszönhetően olyan tökéletesek. Később egy-egy paparazzófotó lerántja róluk a leplet, és kiderül a színtiszta valóság. Ke$ha meghökkentő képet mutatott magáról, amikor egy kötött, fekete bikiniben strandolt. A hatalmas fürdőbugyi és az ódivatú melltartó a századelő divatját idézi, és egyáltalán nem áll jól neki. A képekből az is kiderült, hogy fiatal kora ellenére már most narancsbőrös. Mindebből pedig arra lehet következtetni, hogy a sztároknál bevett szokásoktól eltérően nem jár fitneszklubba, és nem rendelkezik személyi edzővel sem.

 

Az köztudott róla, hogy a jógát szereti, és egy kis bemutatót is tartott erről a parti homokban, nem is zavartatva magát a többi ember miatt. Az énekesnő ausztrál turnéját szakította meg azzal, amikor leruccant a partra fürdőzni egyet. Az viszont biztos, hogy aki meglátta őt a nagymamastílusú bikiniben, egy pillanatig sem feltételezte, hogy ismert énekesnő.

Ha személyi edzőt nem is, de egy stylistot nyugodtan felvehetne, aki segít neki az öltözködésben.

 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek