Starity

VV Szandikát 12 évesen megerőszakolták

2011. március 17. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dika tegnap a Blikk szerkesztőinek próbált választ adni kisiklott múltjára, miközben néhány szörnyű titkára is fény derült.

hirdetés
VV Szandikát 12 évesen megerőszakolták

Szandika tegnap a Blikk szerkesztőségébe látogatott, ahol néhány szerencsés rajongója telefonon faggathatta őt, ezután a szerkesztőkkel is megosztotta múltja néhány sötét titkát:

„Nem volt egyszerű az elmúlt 21 évem, nem is szívesen beszélek róla, elég annyi, hogy a padlóról is fel lehet állni, és én ezt biztosan állíthatom. 12 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Hogy megbántam-e? Hát persze! Gondolom, ezen mindenki ledöbben, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a szabad akaratomból választottam ezt az utat” – kezdte el kiönteni szívét a plasztikcica, aki a szörnyű megpróbáltatás után először a vallásba menekült, a templomból a pszichiátrián, végül pedig az utcán kötött ki.

Dika már villabeli barátainak is mesélt az elmúlt néhány évről, amikor nem tudta, mi tévő legyen, és egyedül a gyógyszerekben, illetve az öngyilkosságban látott kiutat: „Szerencsére nem sikerült a tervem. Túléltem! És mai ésszel soha többé nem próbálnám meg! Azt mondanám, hogy kinőttem már azt az időszakot, és örülök is neki. Édesanyám Jehova tanúja, megpróbált engem is arra az útra terelni, de hamar rájöttem, hogy én erkölcstelen vagyok, és paráználkodom is, arról már nem is beszélve, hogy képtelen vagyok végigülni két óra hosszát egy felekezetben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek