Starity

Courteney: „Erős érzések kötnek Davidhez”

2011. március 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Courteney Cox a Harper's Bazaar címlapján pózol, és őszintén vallott a férjéhez kötődő érzelmeiről.

hirdetés
Courteney: „Erős érzések kötnek Davidhez”

Cox bevallása szerint még mindig kötődik David Arquette-hez, akivel tavaly októberben jelentették be különválásukat. A színész azóta megjárta a poklot, Courteney azonban szeretne nyugodtan élni.

A férj a szakítás után a legtöbb rádióműsorban nyilatkozott a házasságáról, míg a színésznő visszafogott próbált maradni. „Ha a házasságom mégis tönkremegy, nagy fájdalom lesz nekem, mert az akkor azt fogja jelenteni, hogy életnek ezen a területén csődöt mondtam” – nyilatkozta Cox a magazinnak, aki azt is hozzátette, szerinte Arquette problémái inkább segélykiáltások voltak, és szerette volna felhívni magára a figyelmet.

„Úgy gondolom, hogy rendkívül sikeres házasságunk volt, és pont ezért nem vagyok képes arra, hogy aláírjam a válási papírokat. Az a helyzet, ahogy öregszel, a házasság már sokkal inkább a kompromisszumokról szól, mint a szerelemről. Én nagyon izgága ember vagyok, szükségem van egy biztos pontra az életemben. Nyugodt szeretnék lenni, de ehhez még sokat kell változnom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek