Starity

Schwarzenegger Budapestre jönne forgatni

2011. március 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arnold Schwarzenegger elmondása szerint bármikor örömmel forgatna hazánkban, hiszen egyszer már rengeteg pozitív élménnyel tért haza.

hirdetés
Schwarzenegger Budapestre jönne forgatni

Kalifornia exkormányzója, Arnold Schwarzenegger már régóta tervezi a visszatérést a filmiparba, most azonban kezébe vette az irányítást. Amint lepereg A feláldozhatók második része, munkához lát.

A színész 1988-ban már járt hazánkban, amikor a Vörös zsaru című filmet forgatták Budapesten. Akkor három hetet töltöttek itt, és Magyarország rengeteg pozitív kritikát kapott tőle. Schwarzenegger elmondása szerint hamarosan visszatér forgatni.

„Nagyon örülnék, ha a közeljövőben Budapesten dolgozhatnék az új filmemmel. A Vörös zsaru forgatásán csupa pozitív élmény ért, azóta is jókat hallok Magyarországról az ott dolgozó filmesektől. A magyarok barátságosak, keményen dolgoznak, szóval mindenképpen szeretnék visszatérni az országba” – tette közzé a Blikk a színész nyilatkozatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek