Starity

Justin Biebert leleplezték

2011. március 18. 11:11   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves kanadai tinisztárról három viaszszobor készült a Madame Tussaud múzeumok részére. A tinisztárt a szobor készítése alatt többször is megmérték, ámde a végeredménybe így is apró hiba csúszott.

hirdetés
Justin Biebert leleplezték

Justin Bieber alig pár hónapja került a köztudatba, kinek örömére és kinek bánatára. Eddig egyetlen dologban érte el azt, amit Michael Jackson, Prince, Beyoncé vagy a fiú saját mentora, Usher, mégpedig a szoborba öntést illetően. A szoborkészítés nem kapott nagy nyilvánosságot, így sokakat meglepetésként ért a március 15-ei leleplezés.

Justint a nyolc hónapon át készülő szobor miatt többször is megmérték, hogy a bábu minél élethűbb legyen, de a végére mégis akadt egy kis gond. Amikor a tinisztár személyesen látogatott el, hogy pózoljon a saját viaszszobra mellett, kiderült, hogy a szobor készítői még a régi bubifrizurát alkották meg a fejére, miközben Justin imázst váltott, és már rövid hajjal jelenik meg mindenhol.

A képekről és a videóról azonban az is kiderült, hogy Justin azóta nőhetett néhány centit is, mert a bábú láthatóan alacsonyabb lett nála. A videón az is látható, hogy nemcsak az antifanoknak, hanem még Biebernek is ökölbe szorult a keze saját mása láttán.

Ezek a dolgok kikerülhetetlenek a mai világban, hiszen a stylistok szinte havonta új külsőt találnak ki a sztároknak, bár ez Bieber esetében eddig nem volt igaz, hiszen egészen mostanáig ragaszkodott régi frizurájához. A szobor leleplezését követő fotózáson Bieber önelégülten nézegette önmagát, és megállapította, hogy a babán minden a helyén van.

A viaszbábuból egyébként három darab készült, hogy Amszterdamban, Londonban és New Yorkban is kiállíthassák a múzeumokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek