Starity

Kitüntetést kapott Bonnie Tyler

2011. március 20. 20:08   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Goldene Europa, German Echo, Bravo OTTO, Angel Award és még számtalan zenei és életműdíj után ismét elismerték munkáját Nagy-Britanniában. Ő a második nő, aki ezt a díjat átvehette.

hirdetés
Kitüntetést kapott Bonnie Tyler

Nagy-Britannia Port Talbot városában vette át múlt héten a „Freeman of Neath Port Talbot” kitüntetést az életre szóló, egész világon elért sikereiért és Port Talbot nagyköveteként betöltött szerepéért. Bonnie Tyler a második nő, aki ezt a díjat a magáénak tudhatja Margaret Thorne veterán önkéntes után.

„Egy kisvárosból származom, egyszerű családból, egyszerű lányként, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy megtiszteltetésben lesz részem. Nagyon megható, és remélem, hogy a belém fektetett becsület és bizalom a későbbiekben is megmarad” – mondta Bonnie az eskütétel és a díjátadó ceremónia után.

A városi tanács vezetője, Ali Thomas így nyilatkozott: „Nagy-Britannia legnagyobb női művészei közé tartozik Bonnie Tyler, aki közel 40 éve sikeres nemzetközi karriert tudhat magáénak. Ismerem az édesapját is, aki bányában dolgozott, és ő is egy nagyszerű, becsületes ember.”

A BBC internetes oldalán is elismerősen számoltak be a művésznő karrierjéről, amelyben megemlítik, hogy a 70-es évek elején kezdődött, majd 1975-ben szerződött Nagy-Britannia legnagyobb zenei vállalatához, az RCA Recordshoz. Az ezt követő években sorra jöttek a listavezető örökzöld slágerek, mint a Lost in France, It’s a Heartache vagy a későbbi Total Eclipse of the Heart, amelyet 2009-ben, a BBC-n futó Last Choir Standing tehetségkutató-győztes Only Men Aloud férfikórussal közösen énekeltek fel a csapat lemezére, amely a Classic Chart első helyét szerezte meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek