Starity

Bradley Cooper otthagyta a stábot

2011. március 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit lenyűgözött Cooper alakítása a tavaly megjelent A-Team című vérbeli akciófilmben, ettől függetlenül a színész úgy döntött, kilép a folytatásból.

hirdetés
Bradley Cooper otthagyta a stábot

Bradley Cooper 2010-ben szegődött a kétórás akciófilmhez, melyben olyan nevekkel játszott együtt, mint Liam Neeson és Jessica Biel. A folytatást már akkor kigondolták, amikor a film épp csak megjelent, ám Cooper szerint az A-Team bukás volt, és nem kér belőle többet.

„Azt hiszem, ott botlottunk meg, hogy lebecsültük a nézőket. Nekem általában sikerem van a mozikban, de most szerencse, hogy van a DVD-megjelenés. Remélem, az emberek megnézik újra A szupercsapatot, és hagyják magukat beszippantani a történetbe” – nyilatkozta az inkább vígjátékokban feltűnő színész.

Azt még nem tudni, hogyan reagál erre a stáb, a rendező ettől függetlenül még bizakodik a második részben. Cooper azonban feltűnik egy másik folytatásban, ez pedig a Másnaposok 2., ami május 26-án debütál a magyar mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek