Starity

Taylor Swift szinkronhangnak áll

2011. március 18. 19:07   |   Szerző: sparksfly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az USA Today a napokban leközölt pár képet a készülőben lévő The Lorex című animációs filmből, amelyben Taylor Swift is szerepet kapott: vélhetően egy kislány hangját kölcsönzi majd.

hirdetés
Taylor Swift szinkronhangnak áll

A The Lorex a Dr. Suess által írt 1971-es könyv adaptációja lesz. Az animációs film a Gru és a Horton alkotói jóvoltából készül. Arról is beszámoltak, hogy  Danny DeVito adja majd a hangját a The Lorax névre hallgató főszereplőnek.

A történet arról szól, hogy Once-ler (akinek Ed Helms kölcsönzi majd a hangját) kivág minden fát maga körül, hogy megtalálhassa azt, amire mindenkinek szüksége van. Eközben O'Hare (Rob Riggle) kozervekbe csomagolt friss levegőt árul a légszennyezett világnak. Zac Efron is szerepett kapott a filmben: egy Ted nevű fiú hangjaként hallhatjuk majd, aki elindul megkeresni Once-lert, hogy megtudja, miért lett a világ ilyen szennyezett. 

Ekkor jön a képbe Taylor Swift, aki egy Audrey nevű lánynak adja majd a hangját. Audrey Ted szerelmeként fog tündökölni. Taylor Swiftnek a Valentin-nap után most megint alkalma nyílik arra, hogy minél jobban belekóstoljon a filmvilágba, és kipróbálhassa magát mint szinkronszínésznő.

A Universal Pictures 2012. március 2-ára tervezi az animációs film mozipremierjét, természetesen 3D-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film 3d taylor Swift lorax
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek