Starity

Mindenki Tüncije nem kell senkinek!

2010. március 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiszel Tünde, mostanában nem szívesen látott vendég a magyar rendezvényeken. A napokban például a Glamour Magazin Partyjára nem engedték be és ez csak hab volt a tortán...

hirdetés
Mindenki Tüncije nem kell senkinek!

Kiszel Tünde évek óta híres nagyotmondásairól és sűrű szemöldökéről, amit mára sikerült ritkítani. Tünci abban a hitben volt, hogy körülötte forog az egész magyar média, miután kiderült ki a kis Donatella apja. Ebben a mai napig senki nem biztos, hogy az operaénekes e valóban az apa, vagy Tünci füllentett e.

A lényeg hogy a napokban rendezett Glamour Magazin Díjátadójára Tünde magabiztosan érkezett új párjával, Károllyal, biztosra vette, hogy beengedik és még azt is mondta, hogy meghívták, ellenben ezzel a szervezők közölték vele, hogy semmi keresnivalója itt és hogy nem szerették volna, hogy megjelenjen a rendezvényen. Ennek következtében mindenkit mindennek lehordott, majd pár nappal később egy Fashion Aukcióra beengedték ( voltak ilyen elvetemültek), ott pedig Tornóczky Anita és Sarka Kata elmondta szerény véleményét Tünciről, a magyar celebek összefogást hirdettek ellene.

Pantl Péter, a CKM Magazin főszerkesztője a következőket mondta Tündéről: "Mert ő mit csinál egyébként? Ő jó csaj? Ismernem kéne? Nálunk csak jó csajok szerepelnek. Majd utána nézek az interneten ki az a Kiszel...kicsoda? Kiszel Tünde. Ha valóban celeb lenne, biztosan beengedték volna, tényleg nem tudom ki ez a hölgy. Teljesen megértem a glamourosokat, ha nincs rajta a listán, nem jöhet be. A hölgy valószínűleg nem éri el azt a szintet, amit ők szeretnének, de nem akarom bántani, mert nem tudom ki az, hogy kiről beszélünk.,,

Szóval Kiszel Tündét nyilván nem tartják celebnek...Szegény. smileeee.gif

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

glamour ckm
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek