Starity

Soma kontra Gombos Edina

2011. március 19. 15:03   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egymásnak esett Spitzer „Soma” Gyöngyi és Gombos Edina, a Fem3 műsorvezetője, miután Soma felháborodott, mert szerinte ezen a túl kicsi csatornán túl kevés időt szerepelhetett, de ez még csak a kezdet a napok óta zajló hajcihőből.

hirdetés
Soma kontra Gombos Edina

Soma Mamagésa rossz néven vette azt, hogy túl keveset szerepelhetett Gombos műsorában a Fem3-on, de ez még semmi: Soma szerint kevés olyan értékes műsort látni, amelyre jó példa Edina eddigi tévés karrierje. Edina természetesen próbál kimaradni Soma dühkitöréséből,  és azt szeretné, ha más dolgok kapcsán foglalkozna vele a média.

Igazi celebharc van kibontakozóban Magyarországon, ami már jó néhány napja húzódik. A párbaj eddig nem igazán kiegyenlített, mivel mindkettő kiáll az igazáért, ám Somának nem csak emiatt van oka haragudni kolléganőjére, hiszen Edina nem rég arról beszélt Hajdú Péternek, hogy Soma „fellökte” őt a melleivel.

A vérig sértett Soma kiállt az igazáért: „Olyan dolgot állít Gombos Edina, ami számomra nonszensz, hogy én odamegyek egy emberhez, és elkezdem a mellemmel fellökni. A bőrünk nem ért össze, nem én álltam elé, hanem ő elém, ezt tanúsíthatják a sminkszobában jelenlevők is. A sminkszékből én felálltam, mire ő elém pattant, hogy itt vagyok, itt vagyok, mondjad. És ott toporgott előttem körülbelül 80 centire. A legalja emberi reakció, hogy mint egy óvodás a homokozóban, fellökjek valakit. Szinte szégyellem, hogy emiatt a médiához fordulok, de durva dolgokat állítottak rólam, kikérem magamnak, hogy hazugságokkal rágalmazzanak” – nyilatkozta Soma Mamagésa a Velvetnek, és hozzátette, hogy azért emelte fel a hangját a sminkszobában, mert becsapták a műsor szerkesztői. Soma úgy tudta, 15 percet beszélhet majd a műsorban, amit azért tartott fontosnak, mert „kis csatornákhoz” csak akkor megy interjút adni, ha legalább negyed óra jut rá. „Becsapott a műsor szerkesztője, aki 15 perces műsoridőre hívott be. Mire odaértem, ebből a 15 percből 5 lett, és egy másik szerkesztő közölte, hogy ebben a műsorban nincs is 15 perc. Pontosan tudták, hogy becsapnak. Biztos, hogy nem mentem volna be ingyen, öt percre egy kiscsatornához. Méltatlannak tartom. Felemeltem a hangom, és mondtam, lányok, utoljára csaptatok be, még egyszer öt percre nem jövök ide be, Gombos Edinához pedig ne is hívjatok. Ennyi volt az összes rá vonatkozó információ a sminkszobában” – mondta Soma Mamagésa a Velvetnek.

Ellenben Edina azzal érvelt, hogy Somának igazán tudnia kellett volna, hogy mire számíthat: „Meghívtuk őt a Fem3 csatornára az Edina és Joshi műsorba, ami egy hete van képernyőn. A szerkesztőink mindig mindenkit tájékoztatnak, őt Joshihoz hívták ezoterikus témában. Az öltözőm a sminkszoba mellett van, arra kaptam fel a fejem, hogy a művésznő arról beszél, hova hívták őt, egyáltalán mekkora a csatorna nézettsége. Ez nem szép dolog úgy, hogy előző este küldött egy SMS-t a szerkesztőnek, amiben megköszönte a meghívást. Nem szép dolog, hogy egy ilyen kis csatornához nem jönne el. Az egész sminkszoba a fültanúja volt ennek, és amikor odamentem, azt mondta, nem kell neki mindenkit szeretni” – mondta Gombos Edina. Ezután történt Gombos elmondása szerint a melles incidens. „Valóban nem vagyunk egy szellemi színvonalon, én nem tudnék így viselkedni, még ha nem is szeretek valakit” – nyilatkozta Edina.

Gombos Edina az elmondásai alapján igen kellemetlenül érzi magát a kialakult incidens miatt, és csak kényszerből válaszolgat az ezt boncolgató kérdésekre: „Azt gondolom, hogy nem kell ezzel a témával foglalkozni. Az, hogy Hajdú Péter megkérdez engem, mert ő kap erről egy információt, arra nekem reagálnom kell. Nem szeretnék részt venni ebben a történetben, engem Soma ne tüntessen fel negatív színben. Az, hogy ő így viselkedett, őt minősíti” – mondta. Hangsúlyozta, csak kínjában beszél a történetről, mert nem akarja átengedni Somának a területet. „Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy megjelenik egy cikk Somáról, és ő kerül ki jól abból a történetből, amit ő generált – tette hozzá a Fem3 műsorvezetője. – Szeretném, ha más jellegű dolgok jelennének meg rólam” – mondta.

A vita ezek után még magasabb szintre emelkedett, Soma elkezdte boncolgatni a magyar televíziózás baját, mert nem kifejezetten Edinával van baja, hiába érzi ezt így a Fem3 műsorvezetője, hanem azzal a helyzettel, aminek Edina az arca: „Semmi bajom Gombos Edinával, én nem érzek benne annyi karizmát, jogom van a saját véleményemhez. Ez nem a Gombos Edinának szólt, hanem annak, hogy nem kívánok olyan médiadöntések támogatója lenni a puszta jelenlétemmel, amivel mélységesen nem értek egyet. Nyilván ezt ő nem tudhatta” – mondta Soma.

„Úgy gondolom, hogy Magyarország első női csatornájának egy karizmatikus, nagyobb élettapasztalattal, erővel, tudással, belső fénnyel rendelkező nő való. Azt gondolom, hogy ennek az országnak arra lenne szüksége, hogy felemeljék az embereket, nem arra, hogy langyos vízben legyenek” – folytatta. Soma szerint új arcokra lenne szükség: „Vannak olyan gyógyítók, pszichológusnők, akik mutatósak, és akik erre alkalmasak, akár ismeretlenek között. Mindenki azonnal akar aratni, befektetés nélkül – mondta Soma. – Azt látom, ha nagy ritkán kapcsolgatok, hogy nagyon kevés értékes gyártott műsor van. A saját előadásaimon azt tapasztalom, hogy az emberek ki vannak éhezve a tudásra, a lelkiségre, a lelki problémák megoldásával való foglalkozásra” – foglalta össze tömören mondanivalóját Soma Mamagésa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek