Starity

Pink új frizurájával sokkol

2011. március 20. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood leendő anyucija új frizurát vágatott magának. Sajnos a választása nem bizonyul túl jó döntésnek.

hirdetés
Pink új frizurájával sokkol

Minden bizonnyal ez az év hajtragédiája. Pink fehéresre, kicsit kékesre festette a haját, ami úgy fénylik, mintha zsíros és ápolatlan lenne. A forma sem klappol Pink aranyos arcához, és a méret is botrányosan rövid neki. A leendő anyuka is bevallja, hogy minden bizonnyal ez a legrosszabb hajkoronája – erről a Twitteren kesergett rajongóinak: „A nő, aki a hajamat vette kezelésbe, mészárlást végzett.”

Erre rajongói is csak bólogattak, és biztosították, hogy valóban nem túl szrencsésen néz ki, mire az énekenő csak annyit válaszolt: „Köszi, hogy egyetértettetek és kifejtettétek, mennyire ronda, sokat segített.”

A hajban a legrosszabb, hogy öregíti. Rövid és ősz, amely egy 70-es éveiben járó idős asszonyhoz illik. De erről Pink nem tehet, nem az ő arcával van gond, ez a frizura szinte mindenkit elcsúnyítana – persze a kivétel erősíti a szabályt, de szemmel láthatóan ő nem tartozik ebbe a kategóriába.

Kitartást, Pink!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek