Starity

Sztereó lázban ég Bencsik Tamara

2011. március 19. 18:06   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Megasztár-versenyző rengeteget változott mind a külsején, mind a személyiségében. Nem is olyan rég készült róla aktfotósorozat, illetve Tűz című videoklipje is bizonyítja, hogy elég vadóccá vált az elmúlt időkben.

hirdetés
Sztereó lázban ég Bencsik Tamara

Tamara legújabb videoklipje, amely a Sztereó láz címet viseli, elég bevállalós kisfilmnek ígérkezik. Úgy tűnik, Tamara  már átlépi a megengedett határokat, ugyanis a klipben nem egy olyan jelenet lesz, amely nem éppen a jó oldaláról mutatja be a lányt. Vad külsejével ellentétben most nagyon is szexis és tüzes lesz, ugyanis Kari Kata playmate-tel igencsak közelkerülnek egymáshoz, és felforrósítják a levegőt. 

A zene egyébként sokak szerint hasonlít egy bizonyos külföldi énekesnő nemrég megjelent dalára, illetve maga az énekesnő stílusa is nagyon hasonlít Tamaráéhoz. Erről az énekesnőről elég azt tudni, hogy már más magyar sztár is próbálta koppintani az egyéniségét. Tamara egyébként elárulta azt is, hogy a klipben hét helyszín lesz.


Tamara a Sztereó láz klipforgatáson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek