Starity

Rihanna bikiniben pihente ki magát

2010. május 30. 18:06   |   Szerző: Lettáz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő jelenleg Tel Avivban tartózkodik, ahol pár óra múlva koncertet fog tartani az ott élő rajongók számára.

hirdetés
Rihanna bikiniben pihente ki magát

Az idei évben Rihanna biztosan nem unatkozott, hiszen kiadta a 'Hard', a 'Rude Boy', a 'Rockstar 101' videóját és közeleg a 'Te Amo' klipje is, ami egyébként már megjelent, csak nem világszerte. Mint minden évben, már most büszke tulajdonosa lehet az év egyik legnagyobb slágerének, a 'Rude Boy'-nak, amely 5 héten keresztül vezette a Billboard Hot 100-as listáját és még rengeteg más országokban elismert listákat. Emellett jelenlegi albuma, a 'Rated R' 6 hónapos megjelenése óta még mindig szép helyezéseket ér el, és ha mind ez még nem lenne elég, RiRi jelenleg még egy turnén is részt vesz, az ún. The Last Girl on Earth világturnéján, amelyekre pár óra alatt el szoktak fogyni a jegyek.

Mint az fent olvasható, az énekesnő jelenleg Tel Avivban tartózkodik és a paparazzóknak hála láthatjuk azokat a képeket, amelyek medencézés közben készültek róla bikiniben.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek