Starity

Britney: „Élmény volt Will.I.Ammel dolgozni”

2011. március 19. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott a minap, ahol kifejtette, hogyan is készült el új albuma.

hirdetés
Britney: „Élmény volt Will.I.Ammel dolgozni”

Britney Spears már 13 éve a pop élvonalában helyezkedik el. Gondolhatnánk, hogy az énekesnő már nem tud semmi újat mutatni zenei téren, de Femme Fatale albuma alaposan rácáfol erre az állításra.

Az énekesnő a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott minap megújabb korongjáról.

„Mindig nagy a beleszólásom a munkálatokba. Nagyon makacs vagyok, amikor eljön a felvétel ideje, csak olyan dalokat énekelek fel, amelyek tetszenek. Összeszedettnek kell lennem, éreznem kell, hogy az a dal felgyújt bennem valamit. Nagyon sok dal nem ilyen, ezért is tartanak sokáig az albumaim felvételei. Tudom, nagyon sok előadónak vannak olyan dalai, amelyeket utálnak, de ez nálam egyáltalán nem igaz.”

Britney nagy rajongója a dance stílusnak, ezért új hanganyagában szerette volna visszahallani a műfaj ritmusait.

„Új hangzású albumot szerettem volna készíteni, valami olyasmit, amit  ha buli előtt meghallgatsz, teljesen felvillanyoz. Úgy érzem, hogy ez sikerült. Nem akartam a mai zenétől különbözőt, de mégis valami mást szerettem volna belecsempészni a dalokba. Szeretek játszani a hangommal, változtatni azt.”

A 'végzet asszonya' nagyon kedveli az új előadók zenéit.

„Szeretem a Peast és a Deadmu5-ot, de mostanában Robynt és Adele-t hallgatok éjjel-nappal. Szeretek új előadókat felfedezni, akiket nagyon kevés ember ismer. Sabit is így ismertem meg, aki közreműködött a (Drop Dead) Beautiful című dalomban. Ő nagyon tehetséges.”

Will.I.Am is részt vett a hetedik stúdióalbum munkálataiban.

„Imádom a Black Eyed Peas zenéjét. Hihetetlen, fülbemászó, vidám, pop-dance dalokat készítenek, kedvelem Will.I.Am stílusát. Mindig is szerettem volna együtt dolgozni vele, és remélem, hogy a jövőben is lesz lehetőségem erre. Nagyon érdekes ember.”

A Femme Fatale március 29-én már megtalálható a boltok polcain, Britney pedig nem áll le. Albuma megjelenésének napján élőben fellép a Good Morning Americában, és a napokban forgatja kisfilmjét a második kislemezéhez, a Till the World Endshez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek