Starity

Willow Smith álma valóra vált

2011. március 23. 00:12   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Willow Smith nem hétköznapi gyerek: még nincs 11 éves, de máris az egész világ ismeri. Egy ilyen fiatal még álmodozni sem mer ilyesmiről, de Willow-nak sikerült az álmát megvalósítania.

hirdetés
Willow Smith álma valóra vált

Willow Smith egyáltalán nem mondható átlagos kislánynak: különleges hangjával, színész szüleivel és egyedi stílusával már szinte az egész világ ismeri. Ez lehet egy átlagos gyermek álma, amit Willow elért. Ma egy másik álma is valóra vált.

A 21th Century Girl énekesnője éppen Európát fedezi fel Justin Bieber oldalán, ugyanis a fiatal fiúcska turnéján ő is énekel. Éppen Londonban vannak, ahol óriási rajongótábor fogadta őket.

A koncert után ezt írta a lány Twitter-profiljára: „London annyira klassz volt! Azt éreztették velem, hogy én vagyok az egyetlen lány a földön... 18 ezer ember a mikrofon másik oldalán... Az álmaim valóra váltak” – csiripelte.

Nagyon úgy fest, a Smith házaspár lánygyermeke jó úton halad a siker felé. Még csak 10 éves, de már valóra váltak az álmai. Ezért jó egy sikeres házaspár életébe pottyanni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek