Starity

Lady Gaga: Alejandro klippremiere hétfőn?

2010. május 30. 19:07   |   Szerző: Lettáz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga pár héttel ezelőtt még a 'Telephone' klipjével lepte meg az embereket Beyonce közreműködésével. Holnap már jön is az új klip?

hirdetés
Lady Gaga: Alejandro klippremiere hétfőn?

Igen, nagy a valószínűsége, ugyanis az énekesnő birminghami koncertje alatt - éppen az 'Alejandro' száma előtt - elárulta, hogy a klip három napon belül megjelenik. Mondta ezt május 28-án, így könnyen kiszámítható, hogy május 31-én, hétfőn lesz a premier! Ám, ha emlékeztek akkor a 'Telephone' klipje előtt is ez volt a helyzet: koncertjén téves dátumot mondott és csak 1 hónappal később jelent meg a videó! Reménykedjünk, hogy most még véletlenül sem így van.

Egyébként a klipből kiszivárgott egy kép, amelynek a művésznő nagyon nem örült és kérte, hogy ne szivárogtassák ki, de ez - mint látható - nem jött össze. Olyan pletykák is megjelentek, hogy a klipben Gaga egyszerre három ember bőrébe fog bújni, illetve, hogy temető jelent is lesz. Várod már?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek