Starity

Hamarosan kezdődik a WrestleMania 27

2011. március 20. 20:08   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az esemény 2011. április 3-án lesz a Georgia Dome-ban. A 27. WrestleMania zenéjét Tinie Tempah írta, a szám címe pedig Written in the Stars lett.

hirdetés
Hamarosan kezdődik a WrestleMania 27

Jelenleg hét mérkőzés van hivatalosan bejelentve, amelyeken igazán izgalmas és érdekes eseményekre számíthatunk – hiszen a jelenlévők között rengeteg konfliktus van –, a házigazda pedig Dwayne "The Rock" Johnson lesz. Habár a színész 7 éve távol volt a pankráció világától, a megjelenését követően máris beszólt a nép hősének számító John Cenának, illetve a közutálatnak örvendő WWE-bajnoknak, Miznek (Mike Mizanin), amit persze a szupersztárok sem hagytak szó nélkül.

A legizgalmasabb Triple H (Paul Michael Levesque) és Undertaker (Sírásó) mérkőzése lesz. Két nagyon kemény pankrátorról beszélünk, akik közül Undertaker (Mark William Calaway) még nem veszített el meccset.

Láthatjuk még a kommentátor Michael Cole és Jerry "The King" Lawler párbaját is. Cole-ról mindenki tudja, hogy hatalmas Miz-rajongó. Az igazi viszály tavaly kezdődött náluk a TLC-n (asztalok, létrák, székek mérkőzés). Jerry Lawler Miz bajnoki övéért vívott mérkőzést. Jerry éppen a létrán mászott fel, hogy megszerezze az övet, ám a kommentátorpartnere ebben megakadályozta. Több öszeszólalkozást követően Jerry kihívta Michaelt a WrestleManiára, aki elfogadta, két feltétellel: trénere a sarokban lesz (később kiderült, hogy Jack Swagger), és kért még egy különleges játékvezetőt (Steve Austin írta alá a szerződést igazán látványos keretek mellett).

Randy Orton és CM Punk viszálya szintén rég kezdődött. 2008-ban az Unforgiven mérkőzésen CM Punk (Phillip Jack Brooks) éppen megnyerte a nehézsúlyú világbajnoki meccset, de Orton megtámadta, elvette az övét, és végül belerúgott a fejébe. Ez pedig folytatódott akkor, amikor az év elején CM Punk átvette a Nexus vezetőjének szerepét. Mivel CM Punk többször megtámadta Ortont, a Raw névtelen igazgatója kiírt számukra egy mérkőzést, ahol szemtől szemben fognak megmérkőzni. A Nexus többi tagját pedig kitiltották a meccsről. Az igazgató kitért arra is, hogy a Viperának addig is minden héten meg kell küzdenie a Nexus minden egyes tagjával külön-külön. (A kitiltás itt is érvényes.)

Rey Mysterio és Cody Rhodes harca a január 21-ei SmackDown adásban kezdődött. Mysterio befejező mozdulatként eltörte Cody orrát, akinek emiatt arcrekonstrukciós sebészeti beavatkozáson kellett átesnie.

Del Río pedig az éves Royal Rumble-mérkőzés nyerteseként hívta ki a világ nehézsúlyú bajnokát, Edgét. 

1. Edge és Alberto del Río (nehézsúlyú világbajnoki övért)
2. Miz és John Cena (WWE-bajonoki övért)
3. Triple H és Undertaker
4. Jerry Lawler és Michael Cole (játékvezető: "Stone Cold" Steve Austin)
5. Randy Orton és CM Punk
6. Rey Mysterio és Cody Rhodes
7. Tag-team meccs: Trish Stratus, Nicole "Snooke" Polizzi, John Morrison és Dolph Ziggler, Michelle McCool, Layla

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek