Starity

Nicole Scherzinger nem kell Amerikának

2011. március 21. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Scherzinger már másodszor indítja be szólókarrierjét, de ezentúl nem kíváncsi Amerikára, és úgy tűnik, Amerika sem kíváncsi rá.

hirdetés
Nicole Scherzinger nem kell Amerikának

A Pussycat Dolls egykori tagjának első szólóalbuma, a Killer Love ma jelent meg az Egyesült Királyságban, Írországban pedig már péntek óta kapható.

A 32 éves énekesnő már négy éve piacra akart dobni önálló korongot, de kislemezei kishíján a tengerentúlon megbuktak, míg az európai szigetországban sikere egyre inkább nőtt. Ezt az is bizonyítja, hogy legutóbbi, Don't Hold Your Breath kislemeze első helyezést ért el a brit kislemezlistán, így nem kétséges, hogy Nicole nem kér Amerikából, és úgy tűnik, az Államok sem kíváncsi az énekesnő legújabb szerzeményeire, így  a lány további sikereit Európában szeretné kamatoztatni.

Érdekes, hogy amíg a Pussycat Dolls amerikai legjobb lánycsapatának lett kikiáltva, albumaikat pedig vették, mint a cukrot, addig Nicole egyedül kevés ahhoz, hogy ezeket az eredményeket továbbvigye.

Mindenesetre a fekete hajú szépségnek nem esett nehezére otthagyni az Egyesült Államokat, ugyanis szerelme, Lewis Hamilton Nagy-Britanniában él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek