Starity

Mariah Carey testvére prostituált

2011. március 21. 19:07   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariah Carey és férje jómódban és dúsgazdagon élik hétköznapjaikat, addig testvérének nélkülöznie kell. Az énekesnő valószínűleg a múltban történt események miatt fordult el testvérétől, Alisontól, aki rossz útra tévedt.

hirdetés
Mariah Carey testvére prostituált

„Alison évekig súlyos drogfüggő volt. Egyáltalán nem érdekelte a saját testi épsége, mindenféle anyagot kipróbált, válogatás nélkül. Aztán egy fertőzött tűtől HIV-pozitív lett, amit szintén csak nemrég tudott meg. Az, hogy ezek után prostinak állt, nagyon felelőtlen, és egyben szomorú is, mert azt mutatja, hogy nem látott más kiutat” – mondta el a család egyik ismerőse.

A veszélyeztetett terhes énekesnő testvére – akit 250 dollárért bármelyik férfi megrendelhetett otthonra – a hír napvilágra kerülése után beszélt egy magazinnak, ahol a következőket mondta: Iszonyúan szükségem volt a készpénzre! Nem drogot akartam venni belőle, 14 hónapja tiszta vagyok. Én a megélhetésemért küzdök. A családom elfordult tőlem, ők nem segítenek. Nem az volt az álmom, hogy a testemet áruljam az interneten, de nem volt más választásom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek