Starity

Selena Gomez kínos bugyit villantott

2011. március 21. 21:09   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja már sejthető volt, hogy nincs minden rendben Selena Gomez gondolkodásával, ha Justin Biebert vonzónak találja. Most azonban az is kiderült, hogy az ízlésével is akadnak súlyos problémák.

hirdetés
Selena Gomez kínos bugyit villantott

Az ifjú tinisztár, Selena Gomez legutóbbi koncertjén látszólag tökéletesen felöltözött, hiszen nagyon illett hozzá pink ruhája. A koncert előrehaladtával  elkezdett ugrálva táncolni, amitől szoknyája fellibbent, és kivillant alóla a bugyija. Ám a fehérnemű egyáltalán nem egy hagyományos darab volt, ugyanis ilyet kizárólag az alakproblémával küzdő hölgyek és a magymamák viselnek. Selena kínosan magyarázkodásával azt próbálta elhitetni, hogy pont azért húzta magára a fehérneműt, hogy ne tárja közszemlére a valódi alsóneműjét.

Sok logika nincs a dologkban, de ezen már meg sem lepődünk, hisz a legextrémebb és legkülönösebb magyarázatokkal tudnak előrukkolni a hírességek egy-egy kínos momentum után.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek