Starity

Joe Jonas a saját neméhez vonzódik?

2011. március 21. 21:09   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint Ashley Greene valójában azért hagyta el Joe Jonast, mert világossá vált számára, hogy a zenész meleg, és a saját neméhez vonzódik.

hirdetés
Joe Jonas a saját neméhez vonzódik?

Szakításuk hírének csütörtöki bejentése óta felütötte fejét az a téma, miszerint Joe Jonas a saját neméhez vonzódik. Kapcsolatuknak valójában az vetett véget, hogy Ashley hat hónap után rájött párja titkára. A Jonas testvérek legnépszerűbb tagja szokás szerint tagadja a feltételezést, de valójában feltűnően sokat beszél a melegekről, anélkül, hogy erről bárki kérdezné. Eme tény megmagyarázná azt is, hogyan bírta megtartani szüzességi fogadalmát olyan barátnők mellett, mint Ashley, Taylor Swift, Demi Lovato, Camilla Belle, vagy AJ Michalka.

Ashley nem sokat szomorkodott a szakítás után, hiszen a következő nap már Jared Followillel ünnepelte Szent Patrik napját nagy romantikázás közepette. Ezzel ugyan Demi Lovato után egy másik lecsúszott tiniikonba rúgott hatalmasat, ugyanis Jaredre, a Kings of Leon egyik gitárosára korábban Miley Cyrus próbálta kivetni hálóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek