Starity

Britney Spears táncosai nem ihatnak alkoholt

2011. március 22. 09:09   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Titoktartási szerződés, drog- és alkoholtesztek várnak azokra a táncosokra és stábtagokra, akik idén Britney Spearsszel turnéznak.

hirdetés
Britney Spears táncosai nem ihatnak alkoholt

Nem hétköznapi szerződést írat alá Britney Spears a táncosaival és teljes stábjával. Akik 2011-ben elkísérik a Femme Fatale turnéjára, a szokásos titoktartási záradék mellett Britney azt is megköveteli, hogy a turné teljes ideje alatt senki ne fogyasszon alkoholt vagy bármiféle drogot, és erről mindenki írásban nyilatkozzon. A hosszú szerződés a legapróbb szabályszegésre vagy kihágásra is kiterjed. Nincsenek kiskapuk, nincs második esély. Aki aláírta a szerződést, azt is vállalja, hogy turné folyamán bárhol és bármikor alávethetik a véletlenszerű alkohol- és drogteszteknek. A pozitív teszt azonnali elbocsájtást fog eredményezni.

A különösen szigorú szerződés egyáltalán nem véletlen. A drogra és alkoholra vonatkozó záradék teljesen érthető, ha visszaemlékezünk, hogy Britney pár évvel ezelőtt még szorgosan az elvonókra járt. Akkoriban botrányos ügyeiről volt híres, és nem a munkásságáról. Úgy látszik, a lemezkiadója ezúttal minimálisra szeretné csökkenteni annak a lehetőségét, hogy az új erőre kapott énekesnő visszazuhanjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek