Starity

Lilu még két gyereket tervez

2011. március 22. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ műsorvezetőjének kívánságlistáján még rengeteg dolog szerepel, köztük például további két csemete, világjárás és a cseresznyefa-virágzás megnézése Japánban.

hirdetés
Lilu még két gyereket tervez

Lilu manapság egyre pörgősebb életet él, hiszen az RTL Klub műsorvezetőjeként az ország legnézettebb tévéshow-jának egyik házigazdája, de a sok munka mellett elég ideje jut a családjára is. „Ha nem dolgozom, akkor egész nap a Dáviddal vagyok. Ma például felkeltem korán, elmentünk az állatkertbe, azután hazamentünk, megebédeltünk, ő aludt egy nagyot, én pedig mentem dolgozni” – meséli a műsorvezető.

Bármennyire is keménynek látszik, a Glamour Women of the Year elismerésben részesült sztárt a gyermeke két pillanat alatt le tudja venni a lábáról. „Tegnap azt mondta nekem, hogy szívem. Látta, hogy ettől elolvadok, úgyhogy ma egész nap ezt mondogatta nekem, ettől pedig a férjem is teljesen elájul” – adta hírül az internetes sztártévé videójában Lilu, aki Dávid szeretetén felbuzdulva még két gyermeket tervez a közeljövőben.

„Csomó mindent szeretnék még. Két gyermek nagyon szerepel a kívánságlistán, szeretnék világot látni, szeretnék sok jó tévéműsort csinálni, szeretném látni a cseresznyefa-virágzást Japánban, és Párizsba is szeretnék elutazni” – sorolja vágyait a Való Világ szőke műsorvezetője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek