Starity

Drew Barrymore újra rendez

2011. március 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Charlie angyalaiból jól ismert Drew Barrymore második filmjét rendezi: egy romantikus vígjátékot szeretne a vászonra vinni.

hirdetés
Drew Barrymore újra rendez

A színésző nagyon jól tudja, milyen szinglinek lenni, hiszen eddig kétszer volt házas életében, ám mindkét alkalommal el is vált. Éppen ezért erről fog szólni második rendezése, ami a How to be single, azaz a Hogyan legyünk szinglik nevet viseli.

A források szerint az alkotás hasonlítani fog a Nem kellesz eléggé és a Valentin-nap című filmekre, abból a szemszögből, hogy rengeteg híres színész veszi ki belőle a részét, továbbá a főbb karakterek szerelmi életét kíséri nyomon tíz éven keresztül.

A film egy azonos nevet viselő könyvből készül, a forgatókönyvírói pedig azok, akik már egyszer együtt dolgoztak Drew-val A bambanő során. Egyelőre nem választottak ki szereplőket, mert a színésznő jelenleg az Everybody Loves Whales című filmet forgatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek