Starity

Közeleg Kristen Stewart szülinapja

2011. március 22. 15:03   |   Szerző: trendmagazin.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedveled Kristent? Akkor most felköszöntheted! A Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek! Ha te is szeretnél üzenni kedvencednek 21. születésnapja alkalmából, akkor most megteheted.

hirdetés
Közeleg Kristen Stewart szülinapja

A rajongói leveleiteket, jókívánságaitokat a következő e-mail címre lehet küldeni: szerkesztoseg@trendmagazin.hu.

A leveleket egyaránt írhatjátok magyar és angol nyelven is, a magyar nyelvű szövegeket a nyomtatás előtt a szerkesztők angolra fordítják át, meghagyva annak eredeti mondanivalóját, üzenetét. Aki még személyesebb üdvözlést szeretne küldeni, annak lehetősége van angol nyelvű kézzel írott szöveget is készíteni, amit beszkennelve tudtok továbbítani a szervezőknek. Az üzenetek maximum egy A4-es oldal hosszúságúak lehetnek.

A leveleket a hónap végéig küldhetitek el, a szervezők a kiválasztott üzeneteket minőségi fotópapírra nyomtatják ki, és mellékelik a csomaghoz, erről minden levélíró értesítést fog kapni. Hajrá!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek