Starity

Jordin Sparks új külsővel hódít

2011. március 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparksot sok támadás érte alakja miatt. Úgy látszik, az énekesnő megelégelte ezeket, és egy év alatt hatalmasat változott.

hirdetés
Jordin Sparks új külsővel hódít

Jordin Sparks 2007-ben, akkor még 17 évesen lett ismert a zeneiparban. Ő volt az élő példa arra, hogy bizony kicsit ducin is lehet érvényesülni a szakmában. 

Az énekesnő egy régebbi nyilatkozatában kijelentette, hogy bár boldog, néha zavarja, hogy a baráti körében szinte mindenki sovány. Ekkor még nem is nagyon tett ellene, hiszen azt vallota, hogy ő soha nem tud 4-es (európai méretben 34) alatti ruhamérettel büszkélkedni. 

Úgy látszik, Jordin kicsit megunta a támadásokat, amelyeket a debütálása óta egészen mostanáig el kellett viselnie. Már négy éve, hogy ismert lett, és azóta azt lehet hallani, hogy „tökéletes hangja van, de mivel duci, nem sztáralkat”.

A kemény edzések, diéták, az egészségtelen ételek elhagyása és a hatalmas akarat meghozta a gyümölcsét. Jordin a Muhammad Ali's Celebrity Fight Night XVII elnevezésű rendezvényen mindenkit sokkolt új külsejével.

A változás a Twitteren is kicsapta a biztosítékot, hiszen sok ember jelezte elismerését, csodálkozásást, és hogy nem hisznek a szemüknek. 

Az énekesnő tényleg hatalmas súlytól szabadult meg. Bizonyos források szerint a ruhamérete tizenkettesről hatosra, azaz 42-ről 36-ra csökkent. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek