Starity

Palvin Barbi a Tommy Hilfiger-kampányban!

2011. március 26. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barbi rohamtempóban halad a divatvilágban. A 2011-es Glamour Women of the Yearen ő lett a legjobb modell, és még csak alig egy éve, hogy beindult nemzetközi karrierje.

hirdetés
Palvin Barbi a Tommy Hilfiger-kampányban!

Palvin Barbara nemrég a Chanel Le Blanc és a Stella McCartney for C&A remklámarca lett, de olyan világhírű tervezők kifutóján is megforult már, mint a Prada, a Louis Vuitton, a Loewe, az Ungaro vagy a Miu Miu.

A gyönyörű magyar modell azonban egy percig sem pihen: ebben a hónapban például szerepel a koreai Harper’s Bazaar címlapján, az ugyancsak koreai Vogue Girl címlapján, a H&M magazinban és a legújabb Tommy Hilfiger-kampányban is.

A divatanyag a tavaszi–nyári kollekciókhoz készült, amiben rajta kívül még hat fiatal modell is szerepel, köztük van River Viiperi is. A kampányhoz tartozik egy szellemes videó is.

Barbi  egyébként a blogján már közzétette, hogy szerepelni fog a Steven Meisel közreműködésével készülő világkampányban is, még idén ősszel.


A Tommy Hilfiger-kampány

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek